Delivery

Aanpassingen vanwege het Corona-virus

-U kunt uw bestelling via de webshop doen en deze handel ik zo spoedig mogelijk af.

De bezorging gaat via PostNL en gewoon door. Mogelijk kan in sommige gevallen de gewone levertijd wat langer zijn.

-Uw bestelling afhalen in het atelier is weer mogelijk!

U kunt via het bestelformulier kiezen voor verzending of afhalen bij het atelier.

-Wilt u een artikel kado doen, dat kan!

  • Ik kan het artikel inpakken in cadeaupapier en versturen naar de gelukkige.
  • Geef dan op de bestelpagina, bij de Opmerkingen aan dat u een artikel graag ingepakt wilt in cadeaupapier.
  • Bij het verzendadres kunt u dan het adres invoeren van degene die het kado mag ontvangen.

 

Bezorginformatie

Heeft u vandaag besteld, uiterlijk de eerstvolgende werkdag (ma-vr) geef ik uw bestelling mee aan PostNL. U ontvangt uw bestelling 1 á 2 werkdagen daarna. Dus uiterlijk 3 dagen nadat u uw bestelling heeft gedaan ontvangt u het pakketje.

Indien het pakket door de brievenbus past, wordt uw bestelling verzonden als brievenbuspakje, u hoeft hiervoor niet thuis te zijn.

Pakketjes verstuur ik niet aangetekend, mocht u hier prijs op stellen, vermeld dit dan bij het bestelformulier bij de opmerkingen.

Wanneer ik uw bestelling heb verwerkt ontvangt u in alle gevallen een Track en Trace code per mail. U kunt hier de verzending volgen.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw bestelling. De tarieven die door Gerda Welt gehanteerd worden zijn volgens de tarieven van Post-NL.

Afhalen in atelier ook mogelijk

Uw bestelling afhalen is op afspraak natuurlijk ook mogelijk. Bij afhaling worden natuurlijk geen verzendkosten berekend. U kunt via het bestelformulier kiezen voor verzending of afhalen bij het atelier.

Wilt u de artikelen liever eerst zien?

Dat kan, op afspraak is mijn atelier in Laag-Keppel (tussen Doetinchem en Doesburg) te bezoeken. Daarnaast sta ik gedurende het marktseizoen op diverse markten. Onder ‘Waar te zien’ staat  een overzicht met de data en plaatsen.

Retourinformatie/ Ruilen

Mocht u om bepaalde redenen niet tevreden zijn met uw bestelling;

Voor uw bestelling(en) geldt een zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in op de eerst volgende dag na ontvangst van uw bestelling. Bent u niet tevreden, neem dan contact met me op via het contactformulier. Ik ga uiteraard meteen kijken hoe ik je kan helpen en hoe we een gepaste oplossing kunnen vinden. U kunt, voor zover redelijkerwijs mogelijk, alle bij Gerda Welt gekochte artikelen compleet en in de originele staat binnen de zichttermijn retourneren. De kosten van een retourzending zijn voor uw rekening.